Προφίλ

Ξεκινώντας μια προσπάθεια το 1976, η Εταιρεία Φορτηγών Αυτοκινήτων Μυτιλήνης, γνωστή εδώ και δεκαετίες με τον διακριτικό τίτλο ΕΦΑΜ ΑΕ, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, σύμφωνα πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και την απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.

Με το μεγάλο στόλο των οχημάτων της, μπορεί και προσφέρει στον πελάτη, ποιότητα, αξιοπιστία, συνέπεια και ταχύτητα, σε παραλαβές και παραδόσεις φορτίων, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Με τα εξειδικευμένα οχήματά της, όπως ψυκτικοί – καταψυκτικοί θάλαμοι, πλατφόρμες μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, ανατρεπόμενες καρότσες και γερανό που διαθέτει,  μπορεί να εξυπηρετήσει τη μεταφορά κάθε είδους φορτίου, με ασφάλεια και ταχύτητα.

Χάρη στη μεγάλη επιφάνεια στεγασμένων αποθηκευτικών χώρων, στρατηγικά τοποθετημένων κι εύκολα προσβάσιμων  στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή Λέσβου, στην Αθήνα (στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη) και στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες εναπόθεσης των πελατών μας.

Τελικός σκοπός και στόχος μας, είναι η συνεχής προσπάθεια της εξυπηρέτησης των αναγκών των πελατών μας, τόσο των υπαρχόντων όσο και των μελλοντικών.

Η εμπιστοσύνη δε όλων στο πρόσωπό μας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας, και η ικανοποίηση στο πρόσωπο των πελατών μας, την αναγνώριση των προσπαθειών μας.